Boyama robotları için yenilikçi kontrol kabloları

Özel Kablo imalatcısı SAB Bröckskes piyasaya hareketli taşıyıcılara uygun yenilikci Robotkablosunu sunuyor. Kablo boyhanelerde kullanılan Robotların 7 inci ekseninde kullanılıyor.

Pait-Shop´larda (Otomobil sektöründeki boyahane hatları) kablolar araba boyası, eritici ve yağlama için kullanılan bazı agresif maddeler ile temas edebilir. Imalatcının kendi belirtilerine göre kablo Pait-Shop´larda çok büyük avantaj sağlayan iki özellik taşıyor. Hareketli taşıyıcılara uygun ve Paint-Shoplarda bulunan tipik etkenlere karşı dayanıklı.

Özel yapı

Izolasyon ve kılıf malzemesi seçiminde özellikle alev performansı ve kimyasal madde dayanıklığı dikkate alındı. Kablonun hareketli taşıyıcılarında uyumluluğu için sağlam bir yapıya önem verildi, böylece kablonun sürekli zorlamaya dayanıklı ve esnek olması sağlandı.

SAB´nin robotik kablo seçeneklerin arasındaki en yeni ürünü FT4 yoğun alev performans testini başarılı geçerek kuzey amerkia pazarı içinde uygundur.

Kablonun özellikleri:

  • alev iletmez kendiliğinden söner
  • FT4 Vertical Flame Test yerine getirildi
  • Yağ ve kimyasal madde dayanıklı
  • Dayanıklı ve uzun ömürlü
  • Daimi esnek kullanıma uygun

Gerçk koşullar altında deneyler

Kablo imalatcısı kullanılan ve işlenen yapı ve izolasyon malzemelerini birçok farklı deneylerde gercek koşullar altında test etmiş bulunmaktadır. Ayrıca işlenen malzemeler laboratuvarda farklı kimyasal maddelerin etkisi altında bırakılarak Paint-Shop´daki koşulları simule etti. Tüm deneyler başarı ile sonuçlandı ve seri üretim için onaylandı.

Boyama robotları için yenilikçi kontrol kabloları 

Son derece esnek kablolar tam olarak isteklerinize göre

1974 senesinden bu yana Insaatiruz için aile şirketi olarak üretim deyiz

Tarafsiz bir istek gönderebilirsiniz
+49 (0)2162 898-0
Mo.-Do. 7:30–16:30 Uhr
Fr. 7:30–15:00 Uhr