Bio uyarlı UL sertifikalı ve „Non-Blooming“ özellikli medikal kablolar

Bio uyarlı malzeme SABmed S seçeneklerimiz arasında kertik ve yırtılma mukavemetli malzemeler yanında, yüksek esnekliğe sahib ve kaliteli temas hissiyatı veren, UL sertifikalı ve „non-Blooming“ özellikli malzeme seçenekleri bulunuyor.

Medikal cihazlarda özellikler dental, elektro terapi ve elektro cerrahi cihazlarda kablolara yüksek beklentiler bulunuyor. Özellikle generatör ile el alteti arasındakı bağlantı kablosu hasta ile temasda bulunuyorsa.

Ürün yelpazesinin özellikleri

Esnekliğin ve güvenli temizleme yöntemlerin uygulanabilmesi (sıvı desenfeksyon veya otoklavda) yanında bio uyarlığı, uzun ömür, düşük ağırlık, yapışmayan „non-sticking“ kılıf gibi kablo kullanımında farklı beklentiler oluyor. Bazı özel uygulamalarda bunun hariçinde amerikan standart ve izin belgeleri bekleniyor. Kablonun toparlanırken kıvırılması böylece önlenmek isteniyor.

Tüm „aile ferdleri“ EN ISO 10993-5 uyarınca bio uyarlıdır ve muhteşem kertik mukavemeti ile öne çıkıyor. Artı özellik ise nerde ise medikal cihazlarda kullanılan tüm kablolarda bu malzeme karışımı kullanılabilir. Tek damarlar, farklı BUS sistemler için (örneğin CAT5, CAT6, CAT7, RS232, USB vs.), enerji kabloları, el aletine bağlantı kablosu sunulabilir. SABmed S serisi ile SAB ısı sensörlerin müşteri beklentilerine göre bağlantı ve uzantı kablolarını gerçekleştirebiliyor. Imalatçının diğer bir artısı; istenilen kabloları istenilen renkte üretebilmesi. Böylce kablolar cihaz ile uyumlu harmonik bir şekilde üretilir – kötü görünümler geçmişte kaldı.

Son derece esnek kablolar tam olarak isteklerinize göre

1974 senesinden bu yana Insaatiruz için aile şirketi olarak üretim deyiz

Tarafsiz bir istek gönderebilirsiniz
+49 (0)2162 898-0
Mo.-Do. 7:30–16:30 Uhr
Fr. 7:30–15:00 Uhr